Complex balnear pe izvoarele termale din nordul Bucureştiului

Dacă acum mai bine de 1 an şi ceva, ziarul Gândul dădea praful de pe harta turismului balnear, Elena Udrea, ministru de resort la Ministerul Turismului, vrea chiar să se aventureze în dezvoltarea fenomenului, profitând de izvoarele termale din nordul Capitalei, construind în zonă un complex balnear, în cel mult doi ani. (via Mediafax/ via Metropotam)

Studiul de fezabilitate va fi făcut în aproximativ o lună, după ce bugetul Ministerului Turismului va fi aprobat.

Chiar mă întreb cum va arăta acel complex în mijlocul unei zone industriale. Ah, mă scuzaţi, se va găsi timp de demolări şi privatizări peste noapte, iar complexul nu va mai fi umbrit de furnale şi ziduri triste şi mai degrabă mânjit de noroiul noilor cartiere rezidenţiale.

Până când vom avea ocazia să vorbim de câstiguri de pe urma turismului balnear, avem timp suficient să căutăm magazinaşe de suveniruri prin oraş, pentru a le putea recomanda turiştilor.

Total
0
Shares
2 comments
  1. De parca asta era prima noastra prioritate … Parca vad ca studiul de fezabilitate o sa dureze doi ani si de fapt o sa consume tot bugetul ministerului. Orice este mai bine decat sa aruncam banii pe studii nerealizabile. Macar un sediu normal pentru minister si tot e o solutie mai buna sau si mai bine cativa oameni mai pregatiti…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

Foto Safari cu Metropotam #2

Next Article

Jurnal de călătorie: Budenheim (2008)

Related Posts
Total
0
Share