Descoperă locuri noi cu aplicaţia Punkduck pentru terminale Nokia

Spre deosebire de Pocket City :), Punkduck este o aplicaţie mobilă gratuită (în spatele căreia se află o echipă de programatori formată din Vlad Danciu, Valentin Filip, Ovidiu Sabou şi Flaviu Paşca) clasificată într-o finală de competiţie, mai exact Nokia Qt Developers.

Punkduck,Nokia Punkduck,Nokia

Foto: Radu Victor Dumitru | Nokia Qt Developers

Aplicaţia permite utilizatorilor să acorde rating-uri pentru locurile (hoteluri, restaurante, parcuri etc.) în care aceştia se află, având la dispoziţie doar două opţiuni: îmi place (like) şi nu îmi place (dislike), precum şi posibilitatea de a trimite pe serverele Punkduck poze captate la faţa locului, poze ce sunt etichetate cu coordonatele geografice stabilite cu ajutorul GPS-ului încorporat în telefonul mobil.

Pe baza rating-urilor locurile sunt evidenţiate pe o hartă (heatmap), iar utilizatorul poate alege să meargă în locul cu numărul de rating-uri cel mai mare, pentru care poate vizualiza adrese, distanţa ce trebuie parcursă sau imagini trimise de către alţi utilizatori ai aplicaţiei, având astfel posibilitatea să descopere locuri noi.

Punkduck from punkduck on Vimeo.
 

 

Dacă şi voi apreciaţia aplicaţia, o puteţi descărca din Ovi Store sau puteţi urmări ultimele noutăţi pe Twitter şi Facebook. Şi cel mai important, o puteţi vota pentru a câştiga finala competiţiei Nokia Qt Developers (sesiunea de voturi este deschisă până pe 5 iulie). Dintre cei ce votează, 1 vizitator va fi premiat cu un telefon Nokia N8 şi un altul cu un Nokia E7 (prin tragere la sorţi).

Total
0
Shares
2 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

flaps.ro a fost preluat de către Mediafax Group

Next Article

SEO și PPC în turism

Related Posts
Total
0
Share