Trip Planner și Fare Lock, funcționalități utile în planificarea călătoriei pe wizzair.com

trip planner, wizz air

Trip Planner, un nou instrument de căutare în website-ul wizzair.com, și Fare Lock, o funcționalitate a site-ului ce permite pasagerilor să blocheze prețul și pachetul de servicii selectat, pentru 48 de ore, sunt două instrumente ce te vor ajuta să îți planifici mai ușor călătoria dacă ești client Wizz Air.

Trip Planner

trip planner, wizz air

Trip Planner-ul (Planificatorul de Călătorii) te va ajuta să te inspiri în cazul în care nu ești decis asupra planurilor de vacanţă. Instrumentul de pe site-ul Wizz Air îți pune la dispoziție o gamă de filtre flexibile, precum tipul de vacanţă preferată, aeroportul de origine, data, durata călătoriei şi bugetul. În baza filtrelor, website-ul WIZZ va face o căutare în reţeaua sa de peste 550 de rute şi îți va sugera o varietate de destinaţii care îndeplinesc criteriile selectate.

În ceea ce privește tipul vacanței, poți alege între city break, vacanță de familie, sporturi de iarnă, aventură/sport, vacanță romantică, plajă, distracție cu prietenii / viață de noapte, dar și destinația cu cea mai ieftină bere. Astfel, poți identifica locurile unde se poate face plajă tot timpul anului în Europa, poți afla care sunt destinaţiile din Nordul continentului cu cele mai impresionante peisaje, sau cele mai surprinzătoare oraşe pentru escapade de week-end.

Niciunul dintre site-urile concurenților Wizz Air nu permite o planificare a călătoriei în funcție de interese, acest lucru fiind posibil doar pe OTA-urile Accent Travel și Ovi Travel, Traveo.ro, respectiv Vivolis.ro.

Fare Lock

Wizz Air, Fare Lock

Odată selectat pachetul de servicii care ți se potrivește el mai bine, cu ajutorul funcționalității Fare Lock poți bloca prețul pentru zborul selectat pentru 48 de ore, timp în care îți poți continua documentarea călătoriei având garanția prețului ales. De asemenea, Fare lock-ul îți permite să căuți celui mai bun preț și pe alte website-uri sau îți mai dă un răgaz în cazul în care trebuie să te hotărăști în care dintre destinațiile din bucket list vei călători.

Nu te bucura încă dacă ai arici la buzunare, pentru a putea face asta va trebui să achiți o taxă de 14 Ron (3 EUR) / segment / persoană. Fare Lock este disponibil pentru rezervările pe care le faci cu mai mult de 7 zile înainte de data plecării sau cu data primului zbor în cazul în care optezi pentru un zbor dus-întors, inclusiv pentru mai mulți pasageri. Din păcate, nu poți modifica zborurile selectate sau numele sau numărul de pasageri în raport cu tariful garantat după plata Fare Lock

Pentru a finaliza rezervarea la prețul garantat de Fare Lock, va trebui să plăteaști întreaga sumă a tarifului cu cardul sau folosind creditul din contul tău MyWIZZ, în termen de 48 de ore, prin accesarea paginii My Bookings. Dacă nu finalizezi rezervarea în 48 de ore de la utilizarea serviciului Fare Lock, tariful rezervat va fi anulat automat.

Care au fost experiențele tale cu site-ul Wizz Air în comparație cu alte site-uri?

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

Social media marketing în companiile de turism din România

Next Article
delta dunarii

Avantajele noilor norme europene privind tarifele de roaming

Related Posts
Total
0
Share